Lediga jobb.

Sugen på att bli en av oss?

Just nu söker vi en Ögonsjuksköterska som vill jobba deltid (80%) hos oss.

Beskrivning
Guldhedskliniken utför specialiserad ögonsjukvård i privat regi.

På vår mottagning sker utredning och behandling av sjukdomar i och kring ögat. På operationsavdelningen utför vi främst kataraktkirurgi och injektionsbehandling för makuladegeneration, men även RLE (Refraktiv Lens Exchange), ögonplastik och näthinnekirurgi.

Hos oss jobbar c:a 16 medarbetare med olika kompetenser: ögonläkare, ögonsjuksköterskor, optiker, undersköterskor och receptionist. Vi erbjuder ett stimulerande arbete bland arbetskamrater inom olika yrkeskategorier där du får möjlighet till engagemang, ansvar och utveckling av klinikens arbete. Det är viktigt för oss att samarbeta i ett team dels för arbetsmiljön men främst för patientens bästa. Kunden i fokus är prio ett på Guldhedskliniken.

Vi söker dig som är ansvarstagande, flexibel, gillar att arbeta i team och som har en positiv inställning. Du är öppen för utveckling och ser möjligheter i förändringsprocesser i arbetet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som ögonsjuksköterska. Förberedelse av patient inför läkarbesök, undersökningar inför läkarbesök (OCT, biometri, perimetri), telefonrådgivning samt arbete på operationsavdelning.

Kvalifikationer
– Leg. Ögonsjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård.

– 1-2 års erfarenhet inom ögonsjukvård.

– Goda kunskaper i svenska (både skrift och tal).

– Kan tänka sig arbeta på vår operationsenhet.

Kontakt

Verksamhetschef

Monika Gojkovic – mg@guldhedskliniken.se