Våra behandlingar

Fördjupa dig i vad vi kan göra för dina ögon! Du är varmt välkommen att kontakta oss för personlig information.

Gråstarroperation

Har du fått grå starr? Hos oss kan du opereras utan väntetid av en erfaren ögonkirurg. Välj mellan multifokal och monofokal lins.

Ögonmottagning

Till vår ögonmottagning kan du komma med alla typer av ögonproblem, till exempel synnedsättning, röda ögon, diabetiska ögonskador, grå starr, glaukom (grön starr) samt sjukdomar eller förändringar i näthinnan och gula fläcken.

Torra ögon

Att besväras av torra ögon är vanligt. 10-20 % av befolkningen har problem med för lite tårar eller tårar av dålig kvalitet. Med den senaste tekniken kan vi diagnostisera och behandla dina torra ögon på specialistnivå.

Ögonplastik

Vi utför både enkla och mer avancerade ögonplastik operationer såsom borttagande av inkapslade vaglar, operationer för rinnande ögon och avlägsnande av ögonlockstumörer.

Gula fläcken

Åldersförändringar i macula (gula-fläcken) är den vanligaste orsaken till kraftig synnedsättning i västvärlden. Vi utreder och behandlar samtliga behandlingsbara sjukdomar i gula fläcken.

Synfelsbehandlingar

Vill du uppleva friheten utan linser och glasögon? Då finns det en säker och bra operationsmetod för dig som är 45 plus.

Näthinneoperationer

Guldhedskliniken är en av få privatkliniker i Sverige, och den enda i Södra Sverige som utför glaskropp- och näthinneoperationer.